«Σακχαρώδης Διαβήτης: ο γλυκός μας σύντροφος» |Διαδραστικό Σεμινάριο

Το Διαδραστικό Σεμινάριο για το σακχαρώδη διαβήτη θα λάβει χώρα στις 23 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «Κώστας Στεφανής» του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πρόκειται για μία γιορτή ενημέρωσης σχετικά με τον σακχαρώδη διαβήτη, που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την εγκαθίδρυση των πρότυπων και καινοτόμων μονάδων Διαβήτη, Μεταβολισμού, Θεραπευτικής Άσκησης και Ψυχικής Υγείας  κάτω από τη σκέπη της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Υπουργείο Υγείας.

Το Διαδραστικό Σεμινάριο Σακχαρώδη Διαβήτη τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών(ΙΣΑ), της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων- Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Αγώνος για τον Νεανικό Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ).

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα.

Location: Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «Κώστας Στεφανής» του Πανεπιστημίου Αθηνών