Η Πανηπειρωτική Ένωση για τον Νεανικό Διαβήτη (Π.Ε.Ν.Δ.Ι.) σας προσκαλεί στον ανοικτό αγώνα πόλης Run Greece στα Ιωάννινα στις 21/05/2017. O σύλλογός μας συμμετέχει ενεργά στο Run Greece προσκαλώντας τα μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή για να τρέξουμε σαν μια ομάδα με το σύνθημα Run to change diabetes. Ελάτε να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό της πόλης μας για τον διαβήτη!

Η Novo Nordisk Ελλάς ως επίσημος υποστηρικτής του ΣΕΓΑΣ συμμετέχει και σε αυτή την εκδήλωση, ενώ με την ευγενική της χορηγία, αναλαμβάνει την εγγραφή όσων θέλουν να συμμετάσχουν στον αγώνα (αντίτιμο 5 ευρώ) με την προϋπόθεση ότι θα τρέξουν ή έστω θα περπατήσουν στον αγώνα που θα επιλέξουν να συμμετάσχουν (5 & 10 χλμ. και παιδικούς).

Αγώνας 10χλμ: (γεννημένοι το 2001 και μεγαλύτεροι)

Αγώνας 5χλμ: (γεννημένοι το 2004 και μεγαλύτεροι)

Αγώνας Παιδιών: (παιδιά γεννημένα το 2005, 2006, 2007)

Παράλληλα η Novo Nordisk Ελλάς εξασφαλίζει για τους  συμμετέχοντες σχετική τεχνική μπλούζα με το σύνθημα Run to change diabetes καθώς και εκτύπωση  σχετικής κονκάρδας με το λογότυπο του συλλόγου μας.

Προσκαλούμε τα μέλη μας να δηλώσουν συμμετοχή (μέχρι το Σάββατο 12/05/2017) στέλνοντας στο enosidiaviti@gmail.com τα εξής στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες,
Όνομα πατρός,
Εθνικότητα,
Ημερομηνία γέννησης,
Διεύθυνση,
TK,
Mail,
Τηλέφωνο επικοινωνίας,
Μέγεθος T-shirt
Απόσταση

Σας περιμένουμε! 

Location: Ioannina