Μια επιτυχημένη και πολύ όμορφη ημερίδα – εκδήλωση του συλλόγου μας ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 30/09/2017, σε μια ζεστή αίθουσα, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτριος Χατζής», στην περιοχή των Παλαιών Σφαγείων.

Με την παρούσα ανακοίνωση, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην εκδήλωσή μας αυτή και να δεσμευτεί για περισσότερες ακόμη εκδηλώσεις στο εγγύς μέλλον.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στους ομιλητές μας, κ. Χρήστο Ζησίδη, κ. Μιχάλη Τσεντσερή, κ. Γεώργιο Παπανικολάου και κ. Αθανάσιο Σιώλο, για τις γνώσεις που μοιράστηκαν μαζί μας. Ευχαριστούμε ακόμη τον κ. Στέλιο Τίγκα, για την συνεχή του υποστήριξη στις δράσεις μας, καθώς και τον κ. Ιωάννη Νικόπουλο, ο οποίος εκπροσωπώντας την τοπική αυτοδιοίκηση, συνεισέφερε με καίριες παρεμβάσεις στην εξέλιξη της ημερίδας μας. Επίσης, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και τους επίσημους προσκεκλημένους της εκδήλωσής μας, προέδρους των δύο ελληνικών ομοσπονδιών για τον διαβήτη οι οποίοι χαιρέτισαν την ημερίδα μας και έδωσαν έναυσμα σε όλους μας για περισσότερες δράσεις, κ. Νικόλαο Τεντολούρη και κ. Χρήστο Δαραμήλα.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες που βρίσκονται πλάι μας και στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου μας Ascensia, Menarini και ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ Lilly, καθώς και τα αρτοποιία Λεωνίδας Τζιμογιάννης.